22 d’ag. 2013

Crònica del concert a les piscines del Molar


Hola a tots!

El concert al Molar va ser molt guapo, però sobretot, original. L'escenari estava tocant al final de la piscina (des d'on més d'un va saltar) i tot ambientat amb la Water Party.

Sobre les 9:00h del matí ens trobàvem a la sala de música per calentar dits i veus i carregar-ho tot. Cap allà les 10:30h vam arribar al Molar. Uns grans mestres de so van muntar-nos l'escenari i a les 11:30h començàvem.

Tècnics de so: els Srs. Blanch.
Va ser el concert més llarg que hem fet fins ara: quasi dos hores. Vam tocar des dels nostres temes i les últimes versions que hem preparat fins a les versions més antigues que estrenàvem l'any passat al primer concert. També vam presentar el mushup de rock, un "remix" de cançons que acabem de crear i que amb una mica més de pràctica pot quedar molt guapo!


L'ambient va ser molt acollidor durant tota la festa. Després nostre van pujar alguns dels membres de La Reina del Blackjack a l'escenari (Genís, Marcel, Xavi i David). Aquests sí que en saben. A més a més, entre canvis de muntatge a l'escenari i després de dinar vam gaudir de la batukada.

Durant la resta de la tarda,
Gerard Llarch, Toni B i Trikini DJ's van posar la música amb la seva taula de mescles.

Us deixem amb algunes fotos: (podeu veure l'àlbum complet de 17 fotos a la galeria del Flickr)
 


Un concert diferent que recordarem per sempre, ja que a més sembla que serà l'últim d'aquest estiu però... molt atents a les NOVES NOTÍCIES que donarem demà. Estem segurs que us sorprendran a tots. No perdeu el fil de la nostra pàgina del FB!



0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Facebook Favorites Delicious Digg Stumbleupon More

 
Els Aritenoides | Pàgina web oficial