25 d’ag. 2012

Passats per aigua a Móra d'Ebre

"I'm singing in the rain, just singin' in the rain..."

Hola a tots!!
Són coses que passen... però vam acabar empapats de dalt a baix.

Són les 20:00h. Arribem a la plaça de Dalt, amb l'escenari ja muntat i acabant de "col·locar" l'equip de so. Arriben els altres grups i anem pujant tots els instruments.
21:00h. Fem les proves de so després de Fire Dragon i els deixem l'escenari a Trio 1060, que tocaran primers. 22:00-00:00h. Fem torns per sopar, duxar-nos, canviar-nos i ens retrobem a la plaça, on comença arribar la gent.
Es fa la 1:00h. Trio 1060 puja a l'escenari i comença el concert. Increïble demostració de bona música... el temps que va durar. 1:40h. Es noten 4 gotes, i sense tenir temps a comentar-ho, comença a caure una aigua que fa por. Ràpidament a tapar-ho tot, encara que no prou ràpid com per salvar de l'aigua a part de l'equip i instruments (que tot i que es van mullar, han viscut per a contar-ho).

En fi... no cal seguir. El concert es va haver d'anul·lar i vam recollir-ho tot un cop va parar de ploure (que total, va ser mitja hora). En tot cas, donar les gràcies a tota la gent que va venir.

La bona notícia és que el concert s'ha aplaçat. Es farà el diumenge 26, per acabar les festes, a les 00.00h a la plaça de Dalt, just després dels focs al riu. Anirem informant per si hi ha algún canvi.


I ja fóra de Festes Majors, farem un últim concert per acabar l'estiu el dissabte 1 de setembre a Móra la Nova, al poliesportiu muncipal a la 1.00h de la nit. Compartirem el concert amb The Red Clovers, que tocaran després nostre. Esperem que tots pugueu assistir!! Aquí teniu l'event del Facebook.


Que acabin d'anar bé les Festes Majors de Móra d'Ebre, especialment als quintos, que surten aquesta nit!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Facebook Favorites Delicious Digg Stumbleupon More

 
Els Aritenoides | Pàgina web oficial