25 de maig 2013

Crònica del II Tapeo Musical


Hola a tots!

Per fi us deixem amb la nostra crònica del II Tapeo Musical. Vam col·laborar amb Los Descarrilats oferint música en viu mentre alguns bars/restaurants del poble servien tapes a preus econòmics. Això va ser la tarda de l'11 de maig 2013.

A les 16:30h vam carregar els trastos i cap al parc. Vam tenir alguns problemes amb l'equip de so, ja que no teníem monitors ni els altaveus adequats. Tot i així, Los Descarrilats ens va ajudar tan com van poder i res ens va impedir seguir segons el previst.

A les 19:30h començàvem a tocar. A mesura que avançava la tarda es va anar plenant de més i més gent, convertint l'event en tot un èxit tan pels organitzadors com pels bars. Podeu veure algunes fotos a la pàgina FB dels Descarrilats: aquí.

Hem fet un recopilatori amb alguns dels vídeos. La qualitat de so no és bona però podreu fer-vos una idea del que va ser el concert:

         

Així que un cop més, gràcies als Descarrilats per comptar amb nosaltres i gràcies a tots els assistents per fer-ho possible. Ha quedat ben clar que tot el que organitzen els Descarrilats es plena de gent! Així que ja ho sabeu, el 29 de juny tots a la seva Festa d'Estiu amb el fantàstic rock'n'roll de La Reina del Blackjack!

I per part nostra... ja tenim algunes actuacions/concerts més entre mans, d'aquí ben poc us anirem informant!
Ens veiem aviat!

2 comentarios:

Anònim ha dit...

Molt bon ambient, va estar molt bé!!!!!!!!

Pak Frank ha dit...

;))

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Facebook Favorites Delicious Digg Stumbleupon More

 
Els Aritenoides | Pàgina web oficial