29 de gen. 2013

Crònica de la presentació "Els Amics de les Arts" a Bassa, La Papereria

"Per un sol dia tot és diferent..." (Carnaval - Els Amics de les Arts).
Hola a tots!
Avui us deixem amb la crònica de l'acústic que vam fer el dissabte a Bassa, durant la presentació de l'Elisenda Soriguera del llibre Els Amics de les Arts - Espècies per catalogar. Va ser molt diferent als anteriors concerts. Una actuació més propera, familiar, càlida... sense micros ni altaveus de per mig.

Abans que res, volem donar les gràcies a @Bassa, La Papereria per aquesta fantàstica oportunitat i tot el suport possible, a @Elisenda Soriguera per la entretinguda presentació que ens va oferir i per explicar-nos la seva pròpia història amb Els Amics, a la @Cooperativa Falset-Marçà per un vermut boníssim, i en especial a tots vosaltres, que vau ser-hi i vau fer l'event possible.

A les 11:00h del matí ens vam posar en marxa. Com sempre dèiem, una-vegada-cada-cançó i pleguem. Vam calentar veus i dits abans del directe i vam començar a plegar els instruments. A les 12:00h ja arribàvem a Bassa, i en 15-20 minuts vam tornar a muntar tot l'aparador. Una mica de provar volums i llest!

A partir d'aquí ja coneixeu la resta. La botiga feia goig amb tanta gent i amb tantes ganes.

No volem enrotllar-nos més. Tenim el vídeo i fotos de tota la presentació, així que si algú ho vol només cal que contacti amb nosaltres via comentaris/Facebook/Twitter/E-mail. Aquí us deixarem amb un tastet de fotos i els vídeos de les 5 cançons que vam tocar.





Us deixem amb els vídeos de les 3 versions, per ordre, Déja-vu, Jean-Luc i Ciència-ficció (podeu posar-ho en HD-720p!):
    
    
    

I per acabar, els vídeos dels nostres 2 temes propis. Primer vam tocar Entre Quimeres, i després ens vau convèncer per tocar L'arma més forta, tot i que no la teníem preparada!: 

    
    

Res més a dir! Mil gràcies a tots!


PD: i Felicitats Bassa! 110 anys són molts!

2 comentarios:

Anònim ha dit...

Ens ho vam passar molt bé. Un ambient molt agradable i les cançons us van sortir genials (inclós la que no habieu preparat)
Felicitats a Bassa i a vosaltres.

Anònim ha dit...

Guapusssssssss!!!!

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Facebook Favorites Delicious Digg Stumbleupon More

 
Els Aritenoides | Pàgina web oficial